Jogurtová buchta - úprava receptu
18.10.2012
Paní Hromádková z Dovesfarm, nám napsala, že jogurtová buchta, kterou měli na ochutnávce na našem setkání 13.10., je chutnější ze Směsi Bílé v kombinaci s kypřícím práškem. Je lepší než ze Směsi Samokypřící, jak je uvedeno na jejich kartičkách s recepty. Ze Směsi Samokypřící lze upéct také, ale doporučují víc pro tento recept Směs bílou. Ze Směsi bílé s kypřícím práškem bude buchta lehčí než ze Samokypřící směsi. Je to způsobeno nižším obsahem kypřícího prášku a přítomností xantanové gumy v Samokypřící směsi.
Nezbývá než obojí vyzkoušet a porovnat, co Vám bude chutnat více.
Recept naleznete také na http://www.dovesfarm.cz/cz/recepty/smes-bila-bez-lepku/jogurtova-buchta